Szimulátorokkal, VR-ral kitelepülést vállalunk!

Autóverseny szimulátorainkat megtalálod a VR Evolution termében, a 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 1. szám alatt! WWW.VREVO.HU

Gépeinket megtalálod a VR Evo termében, de a Hyp-R Zone végleg bezárt. Köszönjük, ha velünk voltál, szép 5 év volt!

Rólunk mondták


LEGO Hungary (28 fő)

"Szeretném még egyszer megköszönni a helyet, a segítséget! Kivétel nélkül pozitív visszajelzéseket kaptam veletek, a pincérekkel és a hellyel kapcsolatban. Már többen is jelezték, hogy baráti körrel is biztosan elmennek hozzátok. Egyébként két dolog is volt kora este, ami azt jelezte, hogy nagyon jó buli lesz. Az egyik kollégánk érkezéskor csak ennyit mondott: "Fater, én asszem hazaértem". A másik kollégám pedig, aki jellemzően este 10 óra körül el szokott menni az ilyen bulikról, most ő volt az egyik utolsó. :)" (Domján Gábor)


JátékNet Webáruház (30 fő)

"...nem meglepő módon egy idő után a csajok sokkal aktívabbak voltak a bulin, mint a pasik - a sok koktél megtette a hatását. Szimulátoroztak, zombit vadásztak, Street Fightereztek, a végén még énekeltek is a Guitar Herohoz. :) Egyetlen negatívum, hogy az eredetileg este tízig tartott buli éjfélkor tényleg véget ért. Köszönjük az estét!" (Őri Gergely)


Swift Cup Europe (34 fő)

"A Swift Cup Europe és a Lotus Cup Eastern Europe évzáró bulijának fantasztikus helyszínt találtunk Nálatok! Autóversenyzőink és csapataink nagyon jól érezték magukat, különösen a szimulátorversenyt élvezték! Szeretnénk megköszönni a segítséget és a kiszolgálást! Hamarosan újra találkozunk!