Szimulátorokkal, VR-ral kitelepülést vállalunk!

Autóverseny szimulátorainkat megtalálod a VR Evolution termében, a 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 1. szám alatt! WWW.VREVO.HU

Gépeinket megtalálod a VR Evo termében, de a Hyp-R Zone végleg bezárt. Köszönjük, ha velünk voltál, szép 5 év volt!

Kitelepülés, bérlés


Céges rendezvényekre, kiállításokra, majálisra, gyereknapra rendelj tőlünk autóverseny szimulátort, VR-szemüveges játékokat, mozgó VR hullámvasutat vagy retro játék gépeket! Szállítjuk, építjük, kezelő személyzetet biztosítunk, szórakoztatjuk a vendégeidet!

E-mail: hello@hyp-r.hu

Telefonszám : +36 70 339 4444

Autóverseny szimulátorok: ha beülsz a két dupla széles, 42 hüvelykes monitorral szerelt autóverseny szimulátorunk egyikébe, úgy fogod érezni, mintha valóban egy versenyautó fülkéjében ülnél! A kormányokat 7 newtonméternyi motorerő mozgatja, érezni fogsz minden egyes rázókövet, fűcsomót és ütközést! A fékpedál nyomásérzékeny, amilyen erősen nyomod, olyan erősen fékezel!

Mozgó, VR Hullámvasút: a világ egyetlen hullámvasútja, ahol biztos lehetsz benne, hogy kockázat nélkül végigmehetsz a legdurvább hullámvasutakon is! Az ülőkabin minden irányba forog és dől, a szemüvegen át pedig tucatnyi hullámvasút pálya elevenedik meg a szemed előtt. Az élmény teljesen élethű - választhatók könnyebb és erősebb pályák is.

VR játékok: vedd fel a VR szemüveget, és máris egy másik univerzumban találod magad! Ragadd meg a két lézerkardot és vágd el a feléd száguldó dobozokat úgy, hogy közben zenére "dobolsz", vagy rántsd elő a fegyvered és öld meg az összes zombit, lődd le banditákat a Vadnyugaton, vagy csak süss hamburgert egy virtuális étteremben! Több tucatnyi VR játékkal tudunk kitelepülni!

Retro játékgépek: gyermekkorunk számítógépei és jó öreg játékkonzolok repítenek vissza az időben! Commodore 64-en, SEGÁ-n, Nintendókon, Atarikon, ZX Spectrumokon  játszhatsz Street Fightert, Super Mario-t vagy Wizard of Wor-t - több százféle játékunk van!

Guitar Hero: két gitárral és egy dobbal egyszerre hárman alkotnak egy bandát - a játékosok több száz dalt játszhatnak el mindenféle zenei tudás nélkül, az élmény mégis páratlan!

E-mail: hello@hyp-r.hu

Telefonszám : +36 70 339 4444