CoolerMaster kupa


Mostantól keményen toljuk - kéthetente új pályán, új autóval folyamatosan időmérő bajnokságokat tartunk a Coolermaster támogatásával.


Az eddigi tapasztalatok alapján picit módosítottunk a meneten: az időmérők minden kedden kezdődnek és a rákövetkező hét péntek estéjéig tartanak, a döntőt pedig vasárnap 10:00-14:00 óra között tartjuk.

Az első időmérő március 13-án indul és 23-án péntekig tart. Ahogyan szoktuk, fél áron tudtok szimulátoron az adott pályán és autóval gyakorolni, a legjobb időtöket feljegyezzük.

Ami még újdonság, hogy három osztályt hozunk létre az időmérők alapján, a versenyzőket az idejük alapján soroljuk Profi, Haladó és Kezdő osztályokba. Így mindenki a saját tudásának megfelelően esélyes a győzelemre, és mindhárom osztály első helyezettjeit díjazzuk Coolermaster egér-billentyűzet, fejhallgató, vagy efféle, körülbelül 10 ezer forint értékű díjjal. A 2. és 3. helyezett pólót, sapkát vagy ehhez hasonló vigaszdíjat kap, illetve a Hyp-R Zone-ba 1-1 alkalmas feltöltő kártyát.

Különböző géposztályokban és autókkal zajlanak majd a versenyek, amennyire lehet, igyekszünk követni az aktuális "élő" bajnokságok helyszíneit és világbajnokságait. Blancpain, Forma 1, DTM, WTCR is lesz!

Gyere! :)