MAZDA MX-5 - CoolerMaster kupa

Mazda MX-5 ND Cup @Laguna Seca


Augusztus 3-12. között a Mazda támogatásával A Hyp-R Zone megrendezi a CoolerMaster kupasorozat következő, hatodik fordulóját.


Az eddigi résztvevők és a rendezők nagy egyetértésében a világ legnagyobb példányszámban eladott roadsterével a legendás Mazda Raceway Laguna Seca pályán csapatunk.Ezúttal az egyenlő esélyekre és az amúgy is szűkös állítási lehetőségekre való tekintettel setup-olásra nem lesz mód, a gyári beállítások használata lesz kötelező.

Időmérésre és nevezésre a szokásokhoz híven a döntő előtti péntek záróráig, azaz augusztus 10-én 22:00 óráig van lehetőség fél órás szeánszok keretében, féláron (1 000 Ft / 30 perc). A döntő 2018. augusztus 12-én, vasárnap - a megszokott időponttól eltérően - 14:00 órakor lesz.

A Cooler Master termékeken és rengeteg Mazdás relikvián túl (Shisheido unisex parfüm kizárólag a Mazdának tervezve díjnyertes üvegben, Mazda táskák, CX-3 modellautók stb.) a három kategória 1-1 nyertesével elmegyünk egy komolyat örömautózni az MX5 három változatával, egy NA-val, egy NB-vel és a legújabb, ND-vel. Ha van jogsid, talán vezetheted is valamelyiket, sőt ha nagyon ellenkezel, még egy Hyp-R videóba is bekerülsz. :)